/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Asim Musa: Ftoj doktorët e papunë të lidhim kontratë për punë në Strugë
Qyteti, Shëndetësi, Slider

Asim Musa: Ftoj doktorët e papunë të lidhim kontratë për punë në Strugë


F T E S Ë
Te nderuar Kolegë, Doktor te sapo diplomur , te pa pune , te Komunes se Struges .Kam nderin dhe kenaqesin tju ftoj qe te lidhim bashkarisht kontrate pune per angazhimin tuaj ne institucionet shndetesore ne komunen tone .
Angazhimi yne : Une si zv. Minister,, e ne veçanti i Keyetarit Ramiz Merko si Krytar i Struges nuk ka si piksynim vetem ndertimin e Spitalit te ri ne Struge , por edhe ngritjen e nivelit te sherbimeve ne Spitalet e qytetit tone , duke angazhuar personelin mjekesor qe posedojme ,ne ket drejtim me krenari njohtojme qytetaret e Struges se angazhimi yn po sjell rezultate , Ftojme
Doktore te sapo diplomuar , te liçencuar ose jo ,te pa pune .te lidhim kontrate pune per angazhimin tuaj ne spitalet( institucionet) e qytetit tone .

Kabineti zv. Ministrit te Shendetesis drAsim Musa
Nr . kontakti : 00 389 75274000

July 10, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres