/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
ANKETA e IRI-t Amerikan/ LSDM – BESA do të formojnë qeverinë e ardhshme (DOKUMENT)
Maqedoni, Slider

ANKETA e IRI-t Amerikan/ LSDM – BESA do të formojnë qeverinë e ardhshme (DOKUMENT)

Instituti Amerikan IRI, ka publikuar një anketë të partive politike, ku shihet se LSDM-ja dhe BESA do të formojnë të vetëm qeverinë e ardhshme, sipas numrave të këtij instituti. Në këtë anketë shihet një ngritje shumë e madhe e Lëvizjes BESA dhe liderit të saj Bilall Kasami, ku nga viti i kaluar rejtingu i tij si lider ishte 1%, tash ka shkuar në 4%.

Në anketën e fundit Aleanca ka ngritje , ndërsa Aletrnativa e Afrim Gashit nuk është në anketë, ndërsa PDSH-ja e Menduh Thaçit vazhdon të jetë me 1 përqind./TopAlNews/

 

March 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres