/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
ALEANCA, BESA, ALTERNATIVA + Blerim Reka = 120 mijë vota
Opinion, Slider

ALEANCA, BESA, ALTERNATIVA + Blerim Reka = 120 mijë vota


Bekim Tateshi -ASH

“Pas dr. Ziadin Selës dhe prof. Fadil Zendelit, në një të ardhme të afërt (sa më shpejtë, më mirë), pres të reflektojnë burrërisht dhe pozitivisht, prof. Bilall Kasami, Afrim Gashi dhe prof.dr.Blerim Reka dhe të rrumbullaksohet formimi i një Fronti opozitar shqiptar kundrejt Ilinditasve me luan të zgjebosur dhe satelitëve jonatyror të tyre.
Pra, ASH+LB+Alternativa+Blerim Reka = 120.000 vota”,shkruar Bekim Tateshi.

October 25, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres