/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Alarmante/ Filipçe: 24 të vdekur dhe 1293 të prekur me koronavirus
Maqedoni, Shqipëri

Alarmante/ Filipçe: 24 të vdekur dhe 1293 të prekur me koronavirus

Në 24 orët e fundit, u kryen 4,094 teste dhe 1,293 raste të reja të KOVID-19, u regjistruan në:

Shkup – 626, Prilep – 88, Veles – 60, Gostivar, Kavadarci dhe Manastir – 48 secila, Tetovë – 46, Shtip – 41, Negotinë – 36, Ohër – 34, Strumicë – 33, Kumanovë – 28, Kocani – 23, Radovish – 18, Gjevgjeli – 17, Probishtipi – 12, Vallandova dhe Demir Kapija – 11 secili, Kërçova – 10, Delçevo – 9, Struga, Kriva Pallanka dhe Berova – 8 secili, Krushevo – 6, Resnja – 5, Bogdanci – 4, Sveti Nikole – 3, Dibër, Vinica, Pehçevë dhe Dojran – 1 secili.

Janë raportuar gjithsej 24 vdekje, të moshës 49-90 vjeç, si vijon: 14 pacientë nga Shkupi, Prilep – 2 dhe një person i vdekur është regjistruar nga Kumanova, Manastiri, Koçani, Negotina, Radovishi, Berova, Bogdanci dhe Pehçevë. Njëzet e tre pacientë vdiqën në spital, ndërsa një vdiq në shtëpi.
(Struga Ekspres)

March 17, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres