/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
4-vjeçari vuan nga kanceri në veshkë, një shpërndarje nga ju është shpresë për Hasanin
Kosovë, Slider

4-vjeçari vuan nga kanceri në veshkë, një shpërndarje nga ju është shpresë për Hasanin

Kërkon ndihmën e shoqërisë 4-vjeçari nga Skenderaj, Hasan Mehmeti, i cili është diagnostikuar me kancer në veshkë.

Ndërkaq për trajtimin e kësaj sëmundjeje nevojitet trajtim jashtë vendit, dhe shuma që kërkohet është 45 mijë euro e cila është e papërballueshme për familjen Mehmeti.

Më poshtë keni të dhënat nga ku mund t’i ndihmoni Hasanit të vogël.

November 8, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres