/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
30 vite jam në Zvicër, nuk kam parë kaq shumë borë në St. Gallen!
Rajoni, Slider

30 vite jam në Zvicër, nuk kam parë kaq shumë borë në St. Gallen!

Sot, e premte 15 janar 2021, gjatë tërë natës së mbrëmshme ka rënë borë pandërprerë dhe trashësia e saj vende – vende ka arritur deri në 1.5 metra dhe gati paralizoi jetën!!!…… Po ju paraqes ca foto të qytetit St. Gallen rreth e qark banesës sime………. prej 30 viteve që jam në Zvicër asnjëherë nuk e kam parë qytetin me këtë pamje… (Shenasi Aliu)

 

January 15, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres