/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
29 vjeç dhe më shtatë fëmijë/ ‘Borëbardha” nga Tropoja me dy fakultete: Duam më shumë fëmijë (VIDEO)
Shqipëri, Slider

29 vjeç dhe më shtatë fëmijë/ ‘Borëbardha” nga Tropoja me dy fakultete: Duam më shumë fëmijë (VIDEO)

29 vjecarja nga Tropoja, Ajlin Alfredaj ka sjellë në jetë 7 fëmijë. 4 shtatzanitë nuk e kanë penguar atë të rritet profesionalisht momentalish punon si juristë pranë hipotekës së Bajram Currit. Ajo ka përfunduar 2 fakultet një për drejtësi dhe një për edukim fizik, ndërsa këtë vit kërkon të nisë një master të dytë. Pavarësisht kësaj, Ajlini gjithmonë ka gjetur kohën për tiu përshtatur familjes dhe karrierës.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001.

August 24, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres