Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
29 strugan gjobiten për tejkalim shpejtësie
Qyteti, Slider

29 strugan gjobiten për tejkalim shpejtësie

Në datat 30 dhe 31 korrik 2022, në periudha të ndryshme kohore, janë ndërmarrë kontrolle të intensifikuara të trafikut në zonën e SPB-Ohër.

Njëkohësisht, zyrtarët policorë kanë konstatuar dhe sanksionuar 67 drejtues mjetesh motorike të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë e lejuar brenda dhe jashtë vendbanimeve (Ohër 8, Strugë 29, Kërçovë 9 dhe Dibër 21). Njëkohësisht janë përjashtuar nga komunikacioni 5 vozitës të cilët drejtonin automjet nën ndikimin e alkoolit (Ohri 1, Kërçovë 3 dhe Dibër 1), njofton MPB.(Struga Ekspres)

August 1, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres