/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
24 vjeçari kapet me heroinë
Qyteti, Slider

24 vjeçari kapet me heroinë

Për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale “Prodhim dhe shpërndarje e paautorizuar e barnave narkotike, substancave psikotrope dhe pararendësve”, Njësia për Punë të Brendshme Strugë ngriti padi penale kundër L.A. (24) nga Dibra. Gjatë një kontrolli të kryer më 16.10.2020 në rrugën rajonale Strugë-Vevçan, afër lokalitetit “Fushë e thatë “, është gjetur dhe konfiskuar heroinë. Sektori për Punë të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

April 9, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres