Mobileri Kupa
Reklamo Ketu! Reklamo ketu!
24 vjeçari kafshohet nga Pitbulli
Maqedoni, Slider

24 vjeçari kafshohet nga Pitbulli

Më datë 06.08.2022, ora 01:50, 24-vjeçari Zh.M. nga Ohri ka raportuar se ai dhe qeni i tij në rrugën “Marko Nestoroski” në Ohër janë sulmuar nga një qen Pit Bull i cili ka dalë nga oborri i një shtëpie.

Pas matjes së masës për zbardhje do të rritet, SVR Ohër.(Struga Ekspres)

August 6, 2022
Butik Mili

Struga Ekspres