/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Xhevrie Tule, super artistja strugane që Evropa do ta ketë lakmi (FOTO)
Kulturë, Shqipëri, Slider

Xhevrie Tule, super artistja strugane që Evropa do ta ketë lakmi (FOTO)

Xhevrie Tule,super artistja nga Struga vazhdon të shkëlqej në garat kombëtare dhe ndërkombëtare,ku tregoi se kampionja e Evropës për piano është në Strugë,shkruan Struga Ekspres.

Xhevrie Tule me duart e saj të arta në piano ku luan super mrekullueshëm rrëmbeu vendin special të Fondacionit Tomislav Zografski ,duke ju falenderuar zonjës Panda Zografska për perkrahjen e madhe të talentes me renome tanimë botêrore ,interpretim më të mirë të veprave Sonata e L.V.Beetoven dhe Etyda e F.Chopin në Manastir.

Poashtu artistja strugane rrëmben vendin Special në garat Ars Kosova në Prishtinë.

Vendi i pare ne garat shteterore në Shkup .Vendi pare ne garat nderkombetare Polyhymnia Shkup .

Aty ku garon struganja Xhevrie Tule, e ka të sigurtë vendin e parë,ngaqë është e jashtëzakonshme me talentin e saj të rrallë.
(Struga Ekspres)

June 16, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres