/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Turp është 10 milionë euro t’u ndahen partive politike nga buxheti, konsideron Pendarovski
Maqedoni, Slider

Turp është 10 milionë euro t’u ndahen partive politike nga buxheti, konsideron Pendarovski

Presidenti Stevo Pendarovski konsideron se vendimi për ndarjen e parave nga buxheti për partitë politike duhet të rishqyrtohet, por që nisma për këtë duhet të vijë nga Kuvendi, përkatësisht deputetët e ardhshëm.

Në intervistë për TV 24, Pendarovski tha se 10 milionë euro, para që u jepen partive politike që fituan më shumë vota në zgjedhje, është e turpshme dhe pabarabartë me standardet tona të jetesës.

“Këto janë para të mëdha. Kjo është e jashtëzakonshme. Me të vërtetë mendoj se edhe nëse nuk është koranvirusi, ne jemi shtet i varfër, 10 milionë është turp për partitë politike. Cilado parti, pavarësisht se sa fiton, është mjaft joproporcionale me standardin tonë të jetesës”, tha Pendarovski.

Presidenti i potencoi reagimet dhe thirrjet e qytetarëve të rëndomtë se partitë janë me të vërtetë, siç tha ai, veçanërisht të përkujdesura si organizata në këtë vend, e nuk duhej të jetë kështu

May 15, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres