/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Të martën në Strugë, Jusuf Buxhovi,historiani i njohur shqiptar promovon librin e tij (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Të martën në Strugë, Jusuf Buxhovi,historiani i njohur shqiptar promovon librin e tij (FOTO)

Sabaudin ZHUTA

Jusuf BUXHOVI, intelektuali, historiani, publicisti dhe njëri nga themeluesit e LDK-së bashk me Ibrahim RUGOVËN, vjen në Strugë për të shpalosur në botimin e tij të fundit:
* Historitë e Maqedonisë që nga koha e antikitetit e gjer më ditët e sodit !
– Më dt. 15.10.2019 (e martë) në ora 19 në sallën e Kuvendit të Strugës do jenë prezent edhe botuesi nga Hjustoni; z.Ramiz TAFILAJ, recenzenti Nazmi Rrahmani si dhe një numër intelektualësh nga Kosova, Maqedonia e gjetiu.
Të gjith të interesuarit për këte ngjarje të rëndësishme në qytetin e Strugës, janë të mirseardhur !

October 11, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres