Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Sonte në “K’tu Fest’ shfaqet filmi shqiptar “Tuneli” (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Sonte në “K’tu Fest’ shfaqet filmi shqiptar “Tuneli” (FOTO)

Vazhdojnë ditët artistike të festivalit ndërkombëtar artistik “K’tu Fest” në Strugë. Ndërkohë që në kuadër të “K’tu Fest’ Junior”, teatri i Kukullave të Tiranës dhà premierën e shfaqes “Dasma Shqiptare” duke mbledhur dhjetra dhe qindra vogëlushë në sallën e teatrit Poshka për të ndjekur këtë përformancë, sonte në darkë, në orën 21.00, do të shfaqet filmi “Tuneli” i regjisorit Ilir Harxhi. Për herë të parë në Maqedoni filmi “Tuneli” trajton realitetin absurd të atyre që abuzojnë me pushtetin duke trajtuar tragji-komedinë e një vendi të vogël ku duket se jeta ka mbetur në vend por që në të vërtetë etja për para ndez motorët e intrigës.Me aktorë si Enver Petrovci, Arben Derhemi, Sokol Angjeli dhe pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të Robert Ndrenikës, filmi i Ilir Harxhit është një vepër që kërkon të hedh dritë në skutat e errëta.Sonte në teatrin Poshka të gjithë mund të kenë mundësinë të shohim këtë prodhim me gjigandët e ekranit shqiptar.
(Struga Ekspres)

August 7, 2018

Struga Ekspres