Seriali “Më Fal” me një fund të hidhur, vdes Kemaili (FOTO)
Showbiz, Slider

Seriali “Më Fal” me një fund të hidhur, vdes Kemaili (FOTO)

Seriali Më Fal, në episodet e tij të fundit,karakterizohet më shumë kthesa dramatike.

Madje dhe personazhi kryesore i telenovelës, Kemaili vdes, përcjell ORAinfo. Duke qenë se Behari mbetet vetëm, ajo nuk mund të përballojë një humbje të madhe në jetës e saj.

Ndonëse nëpër serilae,jemi mësuar ta shohim një përfundim të lumtur,një gjë e tillë nuk ndodh të ky serial… Ja sa vuan Behari të varri i Kemailit, nuk pajtohet assesi me vdekjen e tij.

January 6, 2019

Struga Ekspres