/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Rrahje masiv në Strugë
Maqedoni, Slider

Rrahje masiv në Strugë

Dje, 17.08.2019 rreth orës 18:00, në një pikë karburanti në Strugë është prishur rendi dhe qetësia ndërmjet dy banorëve nga fshatrat e Strugës. Në sherr u përfshin edhe disa persona të tjerë si dhe u përdorën mjete të forta.

Stacioni policor në Strugë po merr masa për sqarimin e ngjarjes, pas së cilës do të paraqitet një raport i duhur, informon Stefan Dimoski, zëdhënës i policisë.(Struga Ekspres)

August 18, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres