Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Proaqua e Strugës: Mos e pini ujin, është i turbulluar
Qyteti, Slider

Proaqua e Strugës: Mos e pini ujin, është i turbulluar


NPN Proaqua Strugë i lajmeron të gjithë shfrytëzuesit e shërbimeve të saj në territorin e Komunës së Strugës, se për shkak të reshjeve të shumta të shiut, uji është turbulluar dhe nuk duhet të përdoret për pije derisa të kthehet në normale.

Kërkojmë nga të gjithë shfrytëzuesit që ta marin parasysh këtë njoftim dhe të mos përdorin ujin për pije por për nevoja sanitare dhe teknike derisa ti njoftojmë për të kundërtën.

Njëherit ju informojmë se pas takimeve të realizuara me përfaqësuesit e kompanisë MHE Hidrocentrale, ato u zotuan se ky problem do të sanohet një herë e përgjithmonë. Ju lutemi për mirëkuptim.

Me respekt,

NPN Proaqua Strugë.

November 7, 2019

Struga Ekspres