/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Për herë të parë “Mbrëmjet e Poezisë” do të flasin SHQIP
Kulturë, Qyteti, Slider

Për herë të parë “Mbrëmjet e Poezisë” do të flasin SHQIP

Eventi tradicional “Mbrëmjet e Poezisë” pas shumë viteve i realizuar në qytetin e Strugës, për herê të parë do të hapet dhe do të drejtohet edhe në gjuhën Shqipe,mëson Struga Ekspres nga disa burime të mirëinformuara.

Mospërfshirja e gjuhës shqipe në Mbrëmjet e Poezisë ka qenë një debat prej vitesh se pse gjuha shqipe nê Strugë ku shumica shqiptare udhëheq me institucioonin nuk përfillet.

(Struga Ekspres)

August 14, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres