Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Pandeli Majko djeg keq greket: S’jeni bijtë e askujt, ne jemi bijtë e Skënderbeut!
Shqipëri, Slider

Pandeli Majko djeg keq greket: S’jeni bijtë e askujt, ne jemi bijtë e Skënderbeut!

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko, ka komentuar ngjarjen e ndodhur sot në Bularat të Gjirokastrës, ku protestuestit grekë shpërthyen me fjalë anti-shqiptare gjatë varrimit të ek.stremistit të vr.arë, Kostandinos Kaçifas.

Majko sqaron se shqiptarët respektuan vd.ekjen e një qenie humane, qoftë edhe terr.orist, por grekët përfituan nga akti mortor dhe përdhosën të vde.kurin dhe flamurin e tyre. Sipas ministrit, ekst.remistët grekë sot treguan fytyrën e tyre te.rroriste.

“O të ndëruar shqiptar të irrituar me të drejtë; Zakoni i Shqiptarit e respekton aktin e cermonisë mortore, vd.ekja nuk ka ngjyrë! Ne respektuam vd.ekjen e një qenie humane qofte ky edhe te.rrorist, ata perfituan nga akti mortor dhe perdhosen te vd.kurin dhe flamurin e tyre , asgje nuk na bën neve! U filmuan, skeduan dhe pas cermonisë së varrimit u arrestuan, tani që flasim janë në burg në Shqipëri dhe rrezikojne 2-3 vite burg!

Ata treguan fytyren e tyre te.rroriste, ne treguam respektin ndaj mortit dhe shpirtin human ndaj qenies njerëzore! Ne jemi NE, bijtë e Skenderbeut. Ata janë Ata, eks.tremistë e ter.rorist të lindur, bijtë e ASKUJT! Me respekt, Pandi”, shkruan Majko.

November 9, 2018

Struga Ekspres