Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Njihuni me burrin me 13 gra, i ka lenë të gjitha shtatzënë në të njejtën kohë
Slider, Uncategorized

Njihuni me burrin me 13 gra, i ka lenë të gjitha shtatzënë në të njejtën kohë

Ky është njeriu që është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjithë janë shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj! Ai me siguri ka thyer rekord të ri botëror!

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtur që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur! Të gjitha gratë janë jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëri-tjetrin mjaft mirë.

Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrës dhe gjithashtu kujdeset për mirëqenien e njëra-tjetrës. Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i ka të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë.

November 30, 2018

Struga Ekspres