/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ndahet nga jeta luftëtarja e orëve të para të UÇK-së (FOTO)
Rajoni, Slider

Ndahet nga jeta luftëtarja e orëve të para të UÇK-së (FOTO)

NJOFTIM:

Ndahet nga jeta luftëtarja e orëve të para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) dhe (nga viti 2002) edhe e Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH), Fatime Ademi nga Zhuri i Prizrenit. Varrimi do të bëhet sot (në ora 13.30) Lamtumirë shoqja ime e idealit kombëtar!

I lehtë të qoft dheu i Dardanisë së Shqipërisë!

dhuro

Lavdi!

December 4, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres