/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Myftinia e Strugës shpërndanë ndihma për familjet nevojtare (FOTO)
Qyteti, Slider

Myftinia e Strugës shpërndanë ndihma për familjet nevojtare (FOTO)

Myftinia e Struges shpërndanë ndihma

Sot pas namazit të xhumasë dhe në prag të festës së Fitër Bajramit Myftinia e Strugës organizoi aksion humanitar. Ndihmat u shpërndan në bazë të listës së përpiluar nga imamët e xhamive për familjet më me nevojë. Gjithsejt u shpërndan 170 pako ushqimore, 1000 kg miell dhe tesha për 80 familje. Myftnia e Strugës falënderon OH Hilal pranë BFI-së, si dhe të gjithë donatorët e Strugës që ndihmuan, Allahu i shpëbleft me të mirat e tij. Myftinia e Strugës edhe më tej do të mundohet tu dal në ndihmë njerëzve që janë të nevojshëm.

BFI -Strugë


May 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres