/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
MPB: Kapet me marihuanë një person nga një fshat i Strugës, paditet nga policia
Qyteti, Slider

MPB: Kapet me marihuanë një person nga një fshat i Strugës, paditet nga policia

LAJMERIM nga POLICIA

Për shkak të ekzistimit të bazuar për dyshimin e kryerjes së një vepre penale “prodhimi ilegal dhe lëshim në përdorim i lëndeve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, Zyra e Jashtme për Pune Kriminalistike në Stacionin Policor në Strugë pranë Prokurorisë Publike ngriti padi penale kundër një personi nga fshati Ladorisht i Strugës,informojnë nga SPB-Ohër.

Më 13 Tetor 2018, në fshatin Ladorishtë policia ka kryer kontroll në shtëpinë e të dyshuarit, me çka ka gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

(Sektori për Punë të Brendëshme Ohër
Zyra për marëdhënie me publikun)

May 15, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres