/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mërgimtarët strugan në Austri në aksion për të ndihmuar djaloshin strugan Skënder Borova
Qyteti, Slider

Mërgimtarët strugan në Austri në aksion për të ndihmuar djaloshin strugan Skënder Borova

Te dashur Shok , Miq,Familjar ,Strugan por edhe më gjer që jetojne dhe veprojne ne Klagenfurt te Austris ju njoftojm se
Me rastin e voglushit Strugan Skender Borova, i cili vuan nga sëmundja e leukemis,
si bashkvendas te Vogelushit kemi marur vendim per ndihme financiare per sherimin e vogelushit nga Struga
Te interesuarit qe shprehin vullnetin me nje shumë simbolike munden te kontaktojnë ne nr
Tel:
0676 6700359 Natmir Bilali
0676 4009755 Ardian Dervishi

September 21, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres