Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mbaroi mbledhja e LSDM-së, ja vendimet (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Mbaroi mbledhja e LSDM-së, ja vendimet (VIDEO)

Ka mbaruar mbledhja e Këshillit qendrorë të LSDM-së në të cilën kanë marrë pjesë shumë kryetar komunash, ministra, zëvendës ministra dhe deputet të partisë në pushtet.

Ashtu si ka deklaruar sekretari gjeneral Nikolovski, në këtë takim janë zgjedhur shumë anëtarë të rinjë në komisionet partiake ndërsa për kordinatore të forumit të grave është zgjedhur deputetja Snezhana Kalevska Vancevska.

Për kryetar komisioni për punë të brendëshme është zgjedhur Zoran Verushevski, për shëndetësi Venko Filipce, për kulturë Robert Allagjozovski, për punë të jashtme Edmond Ademi, për transport Blagoj Bocvarski, për shoqëri informative Dragan Gocevski.

Nikolovski ka deklaruar se partia ka formuar edhe komision të ri për realizimin e konceptit politik ‘Një shoqëri për të gjithë’.

July 18, 2019

Struga Ekspres