/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedonasi deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës! (dokument)
Maqedoni, Slider

Maqedonasi deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës! (dokument)

Për të zënë një vend pune bëjnë gjithçka në Maqedoninë e Veriut.

Kjo ka ndodhur me një punësim në njërën nga Klinikat e Shkupit, ku një qytetar i komunitetit maqedonas deklarohet shqiptar për të zënë vendin e punës. Këtë e ka publikuar portali of.net.mk, përcjellë INA. Aty shihet se si edhe një maqedonas tjetër është deklaruar rom. Nuk dihet se këto veprime a janë shqyrtuar dhe se a bëhet fjalë për deklarime autentike apo janë mashtrime, që dënohen me ligj.(INA)

November 8, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres