/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Luljeta Mulaki: Dr.Asim Musa ke moralin dhe pastërtinë brenda vetes, nuk të duhet dëshmitar, prokurorë dhe as gjykatë
Opinion, Qyteti, Slider

Luljeta Mulaki: Dr.Asim Musa ke moralin dhe pastërtinë brenda vetes, nuk të duhet dëshmitar, prokurorë dhe as gjykatë


MORRALI E NJERZILLEKU, INSTITUCIONI MË I LARTË I SHOQËRISË!
I nderuar Doktor A.MUSA e gjith kjo ngjarje mbase (jo rastësisht) por fatmirsisht ju sprovoi juve dhe na dha mësimin neve, që kur ke morralin dhe pastërtinë brenda vetes nuk ke frigë të përballesh me të vërtetën në çdo lloj forme! Nuk të duhet dëshmitar, as gjykatë e as prokurorë sepse të gjitha kto ndjehen të pa aftë e të papërgaditur karshi pastërtisë dhe vërtetsisë tuaj. Ju na treguat që morrali dhe njerzillëku janë institucioni më i lartë i shoqërisë dhe ky institucion përvec që ju shpalli fitues tregoi qe qëndron mbi te gjitha institucionet duke ju dhënë verdiktin -NJERI I NDERSHËM – që nuk meret me një mandat, periudhe kohore pune , por ndërtohet gjith jetën! Ju përcollët imazhin e një mjeku, politikani, intelektuali me integritet të lartë! Respekte! Dr. Luljeta Mulaki.

November 7, 2019

Struga Ekspres