/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Lëvizja Besa zgjedh slloganin për fushatën e referendumit!
Maqedoni, Slider

Lëvizja Besa zgjedh slloganin për fushatën e referendumit!

Edhe pak ditë na ndajnë nga fillimi i fushatës për referendumin. Partitë politike veç më kanë filluar të dalin në terren për të pasur një referendum të suksesshëm, njofton TopAlNews.

Sipas burimeve brenda Lëvizjes Besa, mësohet se sllogani i tyre do të jetë “PO për NATO dhe BE, si shqiptarë dhe jo si përqindje”. Sipas po të njëjtave burime, ky sllogan pritet që ditët në vazhdim të bëhet i ditur për opinionin.

Ndryshe, Lëvizja Besa do të mbaj fushatë veçmas nga partitë e pushteti dhe fushata e tyre do të jetë e përqendruar që t’i stimulojë votuesit opozitar për të dal dhe për të votuar “PRO” referendumit.

September 3, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres