/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ky është burri që ka mustaqet më të gjata në botë (FOTO)
Bota, Slider

Ky është burri që ka mustaqet më të gjata në botë (FOTO)

Ky burrë quhet Girdhar Vyas dhe krenohet me një rekord të pazakontë: mustaqet e tija më të mëdha në bote. 58-vjeçari, me origjinë nga Bikaner, e Indisë ka nisur që t’i rrisë mustaqet që nga viti 1985 dhe sot ai fitoi rekordin sepse mustaqet e tij janë 7 metra të gjatë. Çdo ditë Girdhar i kushton deri tre orë trajtimit të mustaqeve të tij.

November 1, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres