/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës: Vizëbardha me ngjyrë të plastifikuar për herë të parë në qytet (FOTO)
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Vizëbardha me ngjyrë të plastifikuar për herë të parë në qytet (FOTO)


Vizëbardha me ngjyrë të plastifikuar për herë të parë në Komunën e Strugës

Në suaza të punimeve që po i zhvillojmë për regjim më të sigurtë të komunikacionit, për herë të parë në komunën e Strugës aplikohen vizëbardha me ngjyrë të plastifikuar.

Gjatë mbrëmjes së kaluar përgjatë rrugës Partizanska në afërsi tek rrethrrotullimi i plazhit të femrave si dhe tek rrethrrotullimi I ri vendosëm vizebardha të plastifikuara të cilat kanë ndriçueshmëri dhe qëndrueshmëri rreth trefish më shumë se ngjyra normale.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

June 12, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres