/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës: Rrethrrotullimi tek Euro Hoteli me pamje të re (FOTO)
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Rrethrrotullimi tek Euro Hoteli me pamje të re (FOTO)


Rrethrrotullimi tek Euro Hoteli me pamje të re

Hapësirat publike janë pasqyrë e jona, andaj ne si Komunë sëbashku me NP “Komunale” përkujdesemi për të patur një mjedis sa më të pastër dhe më të bukur.

Aksioni i djeshëm, tregon punën е palodhshme të punëtorëve të JP “ Komunale” cilët u kujdesën për pamjen e rrethrotullimit tek Hotel Drim, duke mbjellur lule dhe pemë.

Për një Strugë më të bukur.✔️

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

*****
Кружниот тек кај Евро Хотел со нов изглед

Јавните простории се наше огледало, затоа ние како Општина заедно со ЈП “Комунално” се грижиме за да имаме почиста и поубава животна средина.

Вчерашната акција е резултат на безпрекорната работата на работниците на ЈП “Комунално” кои се погрижија за изледот на кружниот тек кај Евро Хотел, садејќи цвеќиња и зеленило.

За поубава Струга.✔️

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

October 17, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres