Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Strugës: Ministri Ademi dhe Ali Ahmeti në inagurimin e sallës së re sportive në Llabunishtë
Qyteti, Slider

Komuna e Strugës: Ministri Ademi dhe Ali Ahmeti në inagurimin e sallës së re sportive në Llabunishtë

Ministri Ademi dhe Ali Ahmeti në inagurimin e sallës së re sportive në Llabunishtë

Sot, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, sëbashku me ministrin për Arsim dhe Shkencë Arbër Ademi ,kryetarin e Komunës së Strugës Ramis Merko ,zëvëndës kryeministrin Sadulla Duraku, deputetin e zonës Agim Shaqiri, ministrin për Ekonomi Kreshnik Bekteshi, si dhe shumë figura të tjera të rëndësishme nga qeverisja qëndrore morrën pjesë në hapjen ceremoniale të sallës së re të sportit në shkollën “Murat Llabunishti” në Llabunishtë.

Salla e re e sportit në SHMK “Murat Llabunishti” vjen si rezultat i bashkëpunimit të Kryetarit Merko dhe ministrit Ademi, investim kapital me vlerë prej 47,5 milionë. Investim që rezultoi në ndërtimin e sallës së re me sipërfaqe prej 1300 m2 e pajisur dhe e kompletuar me mjetet më të reja dhe më moderne.

Ministri Ademi premtoi se ky është vetëm fillimi i investimeve për të përmisuar kushtet në arsim dhe uroi që shumë sportistë të dalin nga kjo sallë dhe do të arrijnë majat e suksesit në arenën ndërkombëtare.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës.

*******

Министерот Адеми и Али Ахмети на инаугурацијата на новата спортска сала во Лабуништa

Денес, лидерот на Демократската унија за интеграција, заедно со министерот за образование и наука Арбер Адеми, градоначалникот на Oпштина Струга Рамис Мерко, вицепремиерот Садула Дураку, пратеникот Агим Шаќири,министерот за економија Крешник Бектеши и многу други клучни фигури од централната власт присуствуваa на свеченото отворање на новата спортска сала во училиштето „Мурат Ллабуништи“ во Лабуништа.

Новата спортка сала во ОУ “Мурат Лабуништи” е резултат на соработката меѓу градоначалникот Мерко и министерот Адеми и претставува капитална инвестиција вредна 47,5 милиони. Инвестиција која резултираше во изградба на новата спортска сала со површина од 1300 м2 опремена со најновите и најсоовремите справи.

Министерот Адеми вети дека ова е само почеток на инвестициите за подобрување на условите во образованието и им посака на идните спортисти што ќе излезат од оваа сала да го достигнат врвот на успехот во меѓународната сцена.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

September 13, 2019

Struga Ekspres