/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Këngëtarja shqiptare Violeta Kukaj ndahet nga bashkëshorti
Showbiz, Slider

Këngëtarja shqiptare Violeta Kukaj ndahet nga bashkëshorti

“Prive” ka arritur të mësojë nga burime shumë të sigurta pranë këngëtares se çështja tek tani ka mbërritur në gjykatë.

Raportohet se zyrtarisht ish-çifti ka marrë vendimin që të shkurorëzohen në gjykatë.

Mësohet se seanca e parë e divorcit është mbajtur në datën 11 të këtij muaji dhe një tjetër parashihet brenda Korrikut.

July 13, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres