/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Këngëtarët Ylber Arifi dhe Arment Ismaili vijnë me videoklipin e ri të këngës “LEJLA” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Këngëtarët Ylber Arifi dhe Arment Ismaili vijnë me videoklipin e ri të këngës “LEJLA” (VIDEO)

Këngëtarët strugan Ylber Arifi dhe Arment Ismaili vijnë me një kengë të re dhe videoklip të ri të realizuar nga LEDI Production.

“LEJLA” është kënga e interpretuar bukur nga dyshja Arment Ismaili dhe Ylber Arifi.

Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënga u realizua nga Ndriçim Musai ndërsa teksti nga Arment Ismaili.
Audio & Video: Ledi Production

(Struga Ekspres)

June 20, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres