/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma
Slider, Uncategorized

Ja shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma

Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma
Kjo është shuma marramendëse që këngëtarët tanë fitojnë në dasma
Publikuar E enjte, 22 Gusht, 2019 12:57

Sezoni i dasmave është sezoni kur këngëtarët e muzikës popullore dhe zbavitëse fitojnë shuma marramendëse

Fakti se këngëtarët ose grupet e orkestrave për 5 orë këndim në një dasmë përfitojnë më shumë se një rrogë të një kryetari të shtetit, është më se evidente dhe këtë e di gjithkush që bën dasmë.

Çmimi i këngëtarëve që këndojnë në dasma sillet prej 2.000 deri në 6.000 euro. Pra, një dasmë shqiptare, përveç gëzimit familjar, paraqet kulmin e fitimit për këngëtarët e estradës sonë, e këtu përfitojnë mirë edhe pronarët e restoranteve, kamerierët e të tjerë, ndërkaq familjes që ka gëzim i duhet, patjetër, t’i ketë 10 mijë euro për një dasmë ‘me të gjitha’, siç thotë populli, shkruan Kosovarja.

Në kredi për të bërë dasmë

Në majën e hierarkisë ngjiten disa nga yjet e estradës, si këngëtarët: Shkurte Fejza, Mahmut Ferati, Shyhrete Behluli, Remzie e Nexhat Osmani, Motrat Mustafa, Meda, Shkëlzen Jetishi-Xeni, Ramadan Krasniqi-Dani, Edi Furra, Lori etj.

Shuma për një mbrëmje në një dasmë është e njohur për shumicën e atyre që dëshirojnë të argëtohen me këta yje të estradës shqipe.

Pra, çmimi i tyre sillet prej 2.000 deri në 6.000 euro. Goxha para, apo jo?

Siç dihet, disa familje futen edhe kredi për të bërë dasma e bankete të mëdha.

A është zgjidhje kjo? Këtë e dinë më së miri ata që janë provuar me këtë punë.

August 22, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres