/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Ja shoferi më i dobët në Zvicër (VIDEO)
Bota, Slider

Ja shoferi më i dobët në Zvicër (VIDEO)

Nëse pamjet nuk do të ishin lëshuar, disa do të mendonin se makina ishte dëmtuar në përplasje me një shpejtësi dukshëm më të lartë sesa duke luajtur ping pong në hyrje të garazhit. Dhe kjo ka ndodhur fjalë për fjalë me shoferin e Volkswagen Passat, përcjell albinfo.ch.

Ai ishte përplasur në rampën për të hyrë në garazhin nëntokësor, pa rregulluar shpejtësinë e rrotullimit. Dhe pikërisht kur ishte mbërthyer pas goditjes së tretë dhe në të njëjtën kohë goditjen më të fortë, shoferi vendosi të mos hiqte dorë. Me një tërheqje të vogël dhe disa goditje të tjera, ai arrin të drejtojë makinën dhe të zbresë nga pista. Ai me siguri e çoi veturën në parking dhe e la aty.

May 14, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres