Iphone 9 do t’i mposhtë të gjithë
Slider, Uncategorized

Iphone 9 do t’i mposhtë të gjithë

Gjenerata e re e Apple, Iphone 9 mund të jetë shumë më i shpejtë dhe bateria e tij mund të zgjasë shumë më tepër krahasuar me rivalët. Raportohet se Apple ka filluar prodhimin e një procesori të fuqishëm që do t’u vendoset telefonave që do të nxjerrë në shitje këtë vit. Lajmi i mirë është se cipi misterioz do të sjellë një revolucion në shpejtësinë e telefonit, si dhe jetëgjatësinë e baterisë.

June 2, 2018
Struga Ekspres