/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Halil Kastrati sonte në natën e Kurban Bajramit gëzon tre jetima me shtëpi të re (FOTO)
Kosovë, Slider

Halil Kastrati sonte në natën e Kurban Bajramit gëzon tre jetima me shtëpi të re (FOTO)

Humanisti Halil Kastrati dhe donatori i vetëm nga Peja me banim në Austri, Fisnik Morina sonte në natën e Bajramit gëzuan 3 jetima dhe nënën e tyre me shtëpi të re.

Postimi i tij në facebook:

Emocione dhe lote gezimi 😊

Nate e madhe e Bajramit / E gezofshi shtepine e re

Sot u gezuan 3 jetime dhe nenen e tyre me shtepi te re, u gezuam edhe ne me buzeqeshjen dhe gezimin e tyre

Vetima Rexhaj me 3 vajzat e saj Jetime nga Peja u be me shtepi te re

Donator i vetem i kesaj shtepije dhe i ketij gezimi eshte Fisnik Morina nga Peja me banim ne Austri

Familja shtepine e gezofte edhe bamiresin Zoti e gezofte dhe e shperblefte.

August 10, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres