Gafur Demiri, reperi që konsiderohet si Ledri Vula
Showbiz, Slider

Gafur Demiri, reperi që konsiderohet si Ledri Vula

Gafur Demiri është një këngëtar i ri, i cili njihet si Ledri Vula i Ohrit, pasi është shumë i ngjashëm me këngëtarin në pamje e sidomos në modelin e flokëve. Gaffi është tashmë 21 vjeç dhe studion për juridik në Tetovë, por ka vite që merret me muzikë. “Unë kam hapur dyer edhe për reperët e tjerë në Strugë e Ohër”, tha ai. Gafuri ka krijuar labelin e tij “Home Entertainment” dhe klipet i bën bashkë me vëllain e tij. Sot në studion e “Zonë e Lirë” ai ka ardhur për të promovuar klipin e tij më të ri me titull “Skan fat”, të cilën mund ta dëgjoni më poshtë. Po ashtu, Gaffi i ka bërë dhuratë edhe një flamur shqiptar Arian Çanit në studio. “Unë këtë flamur e kam sjellë për të treguar se ne që jetojmë në Maqedoni nuk janë as shqiptarët e Maqedonisë, as maqedonas, por shqiptarë”, u shpreh ai. Lexo më shumë tek ZONEELIRE.AL

January 12, 2019

Struga Ekspres