/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Maqedoni, Slider

FLET GRUAJA E LUBE BOSHKOVSKIT

PAS ‘BOMBES’FLET GRUAJA E LUBE BOSHKOVSKIT

Pas publikimit të audio inçizimeve nga LSDM-ja, ku në bisedat në mes drejtorit të DSK-së, Sasho Mijallkovi, kryeradaktorit të TV Sitelit, Dragan Pavlloviq Llatas, si dhe pronarit të Kanal 5 Stojmenov, që sipas Zaevit ata bisedonin për montimin dhe arrrestimin e Lube Boshkovskit, ka reaguar edhe gruaja e Lube Boshkovskit.

Gruaja e Lube Boshkovskit, Violeta në një bisedë telefonike për Nova TV tha se: “Që nga fillimi tham se kjo është e montuar, por askush nuk na besonte. Lube nuk besonte se ka kështu njerëz me mendje të sëmurë për ta bërë këtë.

February 20, 2015

error: Content is protected !!
Struga Ekspres