/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Fituesi i festivalit “Peshku i Artë” në Strugë është Artan Ramadani (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Fituesi i festivalit “Peshku i Artë” në Strugë është Artan Ramadani (FOTO)

Festivali tradicional i këngës për fëmijë “Peshku i Artê” i mbajtur në Pallatin e Kulturës në Strugë, këtë vit ju dha mundesi që edhe fëmijët me nevoja të veçanata të jenë pjesëmarrës në skenën e këtij festivali,shkruan Struga Ekspres.

Në këtê festival konkuruan 17 këngëtar të vegjël ku u shperblyen të gjithë me çmime të ndryshme për talentin e tyre të shfaqur në skenë.

Tre vendet e treta të këtij festivali i fituan Fushkruja me Enic Caa, Gostivari me Besar Asani dhe Bajram Rasimi nga Kêrçova.
Vendi dyt u nda pêr Artën dhe Drina Pollozhani nga struga si dhe për Treva Riza nga Prishtina.

Vendi i parë i takoj Artan Ramadanit nga Shkupi.

Edhe nxënës të talentuar nga Llabunishti i Strugë kanë qenë pjesë e këtij Festivali tradicional.

(Struga Ekspres)


June 6, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres