/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Fëmijë strugan ka shfaqe për ju, ejani në “Dasma Shqiptare”,mos e humbisni (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Fëmijë strugan ka shfaqe për ju, ejani në “Dasma Shqiptare”,mos e humbisni (FOTO)

Nesër në orën 11.00 në teatrin Poshka, në kuadër të Junior K’tu Fest, trupa e
teatrit të Kukullave të Tiranës paraqet shfaqen:

Titulli “Dasma Shqiptare”

Aktoret :Shegushe Bebeti, Jorida Meta, Fatjon Sulstarova

Kukullat: Natale Panaro

Muzika: Sokol Marsi
Është një shfaqe muzikore ku kukullat këndojnë dhe kërcejnë muzikën tradicionale shqiptare.

Ju presim kalamaja(të vegjël dhe të rritur:)
(Struga Ekspres)

August 7, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres