/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
FC.Struga Trim&Lum: Sqarim për mediat dhe opinionin publik
Qyteti, Slider, Sport

FC.Struga Trim&Lum: Sqarim për mediat dhe opinionin publik

Sqarim për mediat dhe opinionin publik

FC Struga Trim & Lum hedh poshtë lajmet , që po qarkullojnë ditën e sotme për klubin tonë që gjoja ne nuk do t’i kryejmë testimet për COVID – 19. Klubi ynë po vepron plotësisht me rekomandimet dhe protokollin e propozuar nga komisioni i sëmundjeve infektive dhe Federatës së Futbollit dhe si rrjedhojë do te bëjë testet vetëm në institucione publike që njihen dhe pranohen gjerësisht.

Lusim mediat e pavarura që të komfirmojnë informacionet, në mënyrë që mos krijohen situata paniku në mesin e sportistëve pa nevojë.
Kujdes po! Panik jo!

June 1, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres