/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Familja strugane ka nevojë ta ndihmoni për ndërtimin e shtëpisë
Qyteti, Slider

Familja strugane ka nevojë ta ndihmoni për ndërtimin e shtëpisë

Pershendetje,
Miq dhe shoke te dashur me ne fund vjen dhe lajmi i mire per nisjen e shtepise qe kemi folur para 3 maujve.
Nje faleminderim i vecant per donatoret qe bene te mundur nisjen e kesaj shtepie, Zoti i shperblefte familjet e tyre me gjithe te mirat.
Dje dhe sot eshte punuar shum, u be shembja e shtepise te vjeter e cila ishte e ndertuar me tulla balte dhe drure.
Ky shembull le te vlej per gjeneratat e reja se kur te gjith bashkohemi mund te bejme gjera te medha!
Ja dhe disa momente gjate punes
Do kemi nevojë per materiale ndertimi dhe mjete financiare : beton, tulla dhe hekur kush ka mundesi te ndihmoj le te marri keto numra:

070270 047 Besfort Pollozhani
070244 839 Lindijan Ajro

Zoti na ndimofte ta mbarojm. Gezuar!

July 22, 2019

Struga Ekspres