/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Facebook fshin 5.4 miliardë profile të rreme
Slider, Uncategorized

Facebook fshin 5.4 miliardë profile të rreme


Facebook njoftoi dje se ka fshirë rreth 5.4 miliardë profile të rreme në rrjetin social më të njohur në botë.
Kompania tha se shumë profile false ishin fshirë menjëherë pasi ato ishin krijuar.

“Ne kemi përsosur aftësinë tonë për të zbuluar dhe bllokuar të gjitha përpjekjet për të krijuar profile të rreme dhe abuzive”, njofton Facebook.

Ata shtuan se miliona profile të rreme po hiqeshin pothuajse çdo ditë duke përdorur sisteme të reja

November 14, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres