Dhoma-Energy Reklamo ketu!
E rrallë: Në Strugë do të hapet librari lëvizëse (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

E rrallë: Në Strugë do të hapet librari lëvizëse (FOTO)

Ja si do duket libraria sezonale në Strugë me mbi 800 tituj
“E kam imagjinuar gjithnjë Parajsën si një lloj biblioteke.”
Duke u nisur nga kjo thënie e Jorge Luis Borges le ta shëndrojmë më në fund edhe qytetarin tonë në një parajsë me libra ku qytetarët do kenë mundësinë të afrohen drejtëpërdrejtë dhe shumë afër librit. Libraria sezonale do posedojë material nga të gjitha llojet e literaturave duke u nisur nga romane, biografike, libra për fëmijë, folozofisë , sociologjisë , psikologjisë si the librat më të fundit ‘’the best seller’’. Ju mirëpresim!

July 12, 2019

Struga Ekspres