Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Dy të rinj nga Ohri pas aksidentit rrahin burrin dhe gruan e tij e bëjnë për në spital.Paditen nga policia
Maqedoni, Slider

Dy të rinj nga Ohri pas aksidentit rrahin burrin dhe gruan e tij e bëjnë për në spital.Paditen nga policia

SPB Ohër ka ngritur kallëzim penal kundër D.M (20) dhe V.M (28), të dy nga Ohri, për shkak të dyshimit se kanë kryer dhunë ndaj dy personave,njofton Struga Ekspres.

Më 18.08.2019 në fshatin Peshtan pas një mosmarrëveshje në lidhje me aksidentin,të dy të rinjtë kanë sulmuar fizikisht A D. dhe gruan e tij, duke i shkaktuar lëndime të rënda trupore.
(Struga Ekspres)

September 10, 2019

Struga Ekspres