/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Dibra dhe banorët e Zhupës rreptësisht e kanë të ndaluar të dalin jashtë këtyre lokaliteteve
Shëndetësi, Slider

Dibra dhe banorët e Zhupës rreptësisht e kanë të ndaluar të dalin jashtë këtyre lokaliteteve

Nga pikëpamja e sigurisë, situata në Dibër dhe Qendra Zhupë ku është shpallir kriza, ka qenë e qëndrueshme gjatë gjithë ditës. Policët kryen një turne gjatë gjithë orarit dhe kontrollin e hotelierisë dhe ambienteve të tjera publike, si në komunë ashtu edhe në periferi (tregjet, klubet e natës, sallonet e fitnesit), me qëllim zbatimin e vazhdueshëm të masave për të parandaluar futjen, përhapjen dhe zhdukjen e koronavirusit, është marrë përsipër nga Qeveria.

Në terren, masat për kontrollin e pasagjerëve dhe mjeteve të tjera motorike për hyrje në Dibër dhe Qendër Zhupë lejohen vetëm për personat që janë banorë të komunave, në të njëjtën kohë është e ndaluar rreptësisht dalja jashtë e të gjithë qytetarëve që gjenden në zonën e të dyjave komunatve,përcjell Struga Ekspres.

Nuk ka probleme me furnizimin me ushqim, ilaçe, higjienë personale dhe nevoja të tjera të qytetarëve në të dy komunat.
Ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Dibrës dhe Qendrës Zupa, por edhe qytetarëve të komunave të Strugës, Ohrit dhe Kërçovës, që të zbatojnë me përpikmëri masat dhe udhëzimet e rekomanduara të miratuara nga Qeveria në lidhje me parandalimin e koronavirusit (COVID-19).

Të gjithë personat juridikë dhe individët duhet të ndjekin me përpikmëri udhëzimet e oficerëve të policisë. Të gjithë ata që shkelin rekomandimet do të sanksionohen sipas neneve 205 dhe 206 të Kodit Penal.
(Struga Ekspres)

March 14, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres