Derbi i qytetit të Strugës, Vllaznimi-Karaorman, u mbyll me barazim
Qyteti, Slider, Sport

Derbi i qytetit të Strugës, Vllaznimi-Karaorman, u mbyll me barazim

Derbi i qytetit të Strugës ndërmjet Karaormanit dhe Vllaznimit që nisi në ora 11:00, u mbyll me rezultatin 0:0,shkruan Struga Ekspres.
Derbi u luajtë në stadiumin e qytetit “Karaorman”, ku në këtë rast, ishte Vllaznimi që i rrëmbeu një pikë Karaormanit si musafir në fushën e saj.
Fc.Vllaznimi me këtë barazim grumbullon 8 pikë.
(Struga Ekspres)

September 29, 2018

Struga Ekspres