/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Cili është më i besueshëm Ahmeti apo Sela ? Ja si kanë vendosur qytetarët
Maqedoni, Slider

Cili është më i besueshëm Ahmeti apo Sela ? Ja si kanë vendosur qytetarët

Emisioni “Click Plus” me datë 31.12.2016 në rrjetin social “Facebook” bëri një sondazh në lidhje me atë se cili nga dy liderët shqiptar është më i besueshëm.
“Cili lider është më i besueshëm” ishte kjo pyetja që ju parashtrua ndjekësve të emisionit “Click Plus” në rrjetin social “Facebook”, ku të njejtit kishin mundësi plot 24 orë të votojnë për liderin që ata konsiderojnë se është më i besueshëm për shqiptarët në Maqedoni.
Sondazhi kishte me mbi 4.500 votues, ku në garë ishin lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe lideri i ASH, Ziadin Sela.
Në fund të sondazhit, rezultatet tregojnë se Ziadin Sela është lideri më i besueshëm për shqiptarët, lideri i Aleancës për Shqiptarët arriti që të fitojë bindshëm liderin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmetin në këtë sondazh online.
Për liderin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, kanë votuar 54%.
Për liderin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, kanë votuar 46%.

January 1, 2018

Struga Ekspres